Iedereen luistert liefst op zo’n hoog mogelijke kwaliteit naar zijn of haar favoriete muziek. Probeer daarom vanaf 30 oktober 2019 de draadloze AirPods Pro met nieuwe ruisonderdrukking voor optimale klank.

Wat is er nieuw?

Ruisonderdrukking wanneer jij het wilt
Niets vervelender dan storend omgevingslawaai horen tijdens dat je naar muziek luistert. De nieuwe oortjes zijn daarom uitgerust met twee microfoons. Een microfoon aan de buitenkant en één microfoon aan de binnenkant. De buitenste microfoon luistert 200 keer per seconde naar omgevingsgeluid. De inwendige microfoon luistert in je oor naar ongewenst geluid en zal dit met antigeluid compenseren. Dit zorgt voor een optimale klankzonder storend omgevingsgeluid.
Nog beter is dat je zelf kan kiezen wanneer je deze technologie inschakelt. Wanneer je bijvoorbeeld met anderen wil praten, is het niet zo handig dat je niets van omgevingsgeluid hoort. Zo zal je namelijk ook niet verstaan wat de andere persoon zegt. Druk daarom op de druksensor op de steel of op de gekoppelde iPhone om de transparantie-modus in te schakelen. Deze functie schakelt de ruisonderdrukking uit en maakt omgevingsgeluid terug hoorbaar.

Adaptive EQ
Apple zorgde bij dit ontwerp voor nog meer uitgebalanceerd geluid. Dit dankzij het adaptive EQ die de lage tonen en middentonen automatisch aan je oor aanpast. Hiervoor bestudeerde Apple de binnenkant van het oor grondig. De klank wordt aangepast aan de vorm van je oor. Zo zal je ook radio en podcast beter kunnen verstaan.

Design en ventilatiesysteem
Deze oortjes zijn iets kleiner dan de Apple AirPods. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten:smallmedium en large. Zo passen ze bijna in alle oren. Heeft u gevoelige oren voor in-ear oordoppen? Dan zorgt het ingebouwde ventilatiesysteem voor extra gemak. Dit systeem gaat de onaangename druk in het oor tegen.

Wat blijft gelijk?

Accuduur
Met deze oortjes kan je net zoals met de Apple AirPods 5 uur muziek luisteren. Indien je luistert met ruisonderdrukking, kan je 4,5 uur luisteren. Wel kan je 3,5 uur een gesprek voeren. Dit is een halfuur langer dan de voorgaande Apple AirPods. Je laadt de oortjes op met de bijgeleverde draadloze oplaadcase. Deze case biedt 24 uur luistertijd en laadt je oortjes snel op. 5 minuten in de case is gelijk aan 1 uur luistertijd of gesprekstijd.

Prijskaartje
De oortjes zijn vanaf 30 oktober 2019 verkrijgbaar voor 279 euro. Bij aankoop krijg je er een opbergdoosjedraadloze oplaadcase en lightning-naar-USB-C-kabel bij.

Koop nu je AirPods Pro bij CoolBlue

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *